POLDERDAGQUIZ 2021

 

De Polderdag op Hemelvaartsdag was jarenlang het paradepaardje van de onlangs opgeheven Stichting Land van Wijk & Wouden. Theo van Leeuwen, voorzitter van De Groene Klaver: “De Polderdag is een waardevol evenement voor de binding tussen burgers en agrariërs. Door aantrekkelijke routes en tal van activiteiten op stopplaatsen waren de Polderdagen afgelopen jaren erg geslaagd. Zo’n groot evenement moet voortgezet worden.”
Samen met de vier agrarische natuurverenigingen in het werkgebied van De Groene Klaver (Wijk en Wouden, VANAde, Geestgrond en Santvoorde) zijn de krachten gebundeld om een aantrekkelijke Polderdag-quiz 2021 te maken.

De polderdagquiz staat in het teken van de vier ‘werkgebieden’ van de genoemde verenigingen. De datum 12 mei a.s. (aanvang 20.00 uur) is niet toevallig gekozen, omdat de Polderdag jaren achtereen op Hemelvaartsdag is gehouden.

Door deel te nemen aan de Polderdagquiz bent u toch een beetje ‘onderweg’ op het platteland en wordt u hopelijk geprikkeld om er binnenkort weer (te voet of op de fiets) op uit te trekken om de omgeving met andere ogen te bezien.

Meedoen is eenvoudig

Iedereen kan meedoen aan deze quiz met vragen over de natuur, cultuur, recreatie en (agrarische) activiteiten in de regio. Deelnemen is eenvoudig. Klik op de link www.wooclap.com/POLDERDAG en meldt u eenvoudig aan met uw e-mailadres of social media account. Registreren kan vanaf nu tot een half uur voor aanvang van de quiz.

Veel quizplezier!

 

2021-05-03T13:39:14+02:00 uitgelicht|