Polderdag quiz

//Polderdag quiz

Polderdag quiz

 

De jaarlijkse Polderdag mag niet van de evenementenkalender verdwijnen, vindt de agrarische natuurcoöperatie De Groene Klaver. Daarom wordt op woensdag 12 mei a.s. een Polderdag quiz gehouden, waarin het draait om het groene buitengebied en alles wat daar te genieten en te beleven valt.       

De Polderdag op Hemelvaartsdag was jarenlang het paradepaardje van de onlangs opgeheven Stichting Land van Wijk & Wouden. Theo van Leeuwen, voorzitter van De Groene Klaver: “De Polderdag is een waardevol evenement voor de binding tussen burgers en agrariërs. Door aantrekkelijke routes en tal van activiteiten op stopplaatsen waren de Polderdagen afgelopen jaren erg geslaagd. Zo’n groot evenement moet voortgezet worden.”
Samen met de vier agrarische natuurverenigingen in het werkgebied van De Groene Klaver (Wijk en Wouden, VANAde, Geestgrond en Santvoorde) zijn de krachten gebundeld om een aantrekkelijke Polderdag-quiz 2021 te maken.
De polderdag quiz staat in het teken van de vier ‘werkgebieden’ van de genoemde verenigingen. De datum 12 mei a.s. (aanvang 20.00 uur) is niet toevallig gekozen, omdat de Polderdag jaren achtereen op Hemelvaartsdag is gehouden.

Door deel te nemen aan de Polderdag quiz bent u toch een beetje ‘onderweg’ op het platteland en wordt u hopelijk geprikkeld om er binnenkort weer (te voet of op de fiets) op uit te trekken om de omgeving met andere ogen te bezien.

Meedoen is eenvoudig

Iedereen kan meedoen aan deze quiz met vragen over de natuur, cultuur, recreatie en (agrarische) activiteiten in de regio.  Registreren kan vanaf nu tot een half uur voor aanvang van de quiz.

Het bestuur van ANLV Geestgrond wenst u veel quizplezier!

 

 

 

 

 

2022-01-12T17:06:38+01:00 ANLV Geestgrond|