Jaarvergadering druk bezocht

//Jaarvergadering druk bezocht

Jaarvergadering druk bezocht

Op de jaarvergadering van 14 maart 2019 heeft ANLV Geestgrond afscheid genomen van Jan Hoogeveen als voorzitter. Hij heeft de voorzittershamer overgegeven aan Mart Duineveld. Daarmee gaat de 20-jarige vereniging een nieuw tijdperk in. Jan Hoogeveen, 20 jaar geleden één van de medeoprichters van ANLV Geestgrond, zal als adviserend bestuurslid aanblijven.

Tijdens de jaarvergadering presenteerden we de resultaten van 2018, een goed jaar. Er is gewerkt aan de uitbreiding van het wandelnetwerk, het project voor de Patrijs is goed van de grond gekomen en opnieuw zijn er bollenvogels geteld. Op tien bedrijven zijn vleermuiskasten opgehangen en er wordt meegedacht over de inrichting van de Hogeveense Polder als Polder van de Toekomst. In 2019 werken wij verder aan deze projecten.

Na de jaarvergadering werd 20 jaar ANLV Geestgrond in woord en beeld gebracht door de scheidend voorzitter Jan Hoogeveen en lid van het eerste uur, Aad van Eeden. Dit werd vervolgd door een zeer boeiende lezing over biologische bollenteelt door John Huiberts.

2020-12-17T13:02:07+01:00 ANLV Geestgrond|