Lezing Vlinders en Libellen

/, uitgelicht/Lezing Vlinders en Libellen

Lezing Vlinders en Libellen

De Agrarische Natuur- en Landschapsvereniging (ANLV) Geestgrond bestaat dit jaar 25 jaar. En dat vieren wij met onze leden en belangstellenden. Na een geslaagde bollen- en weidevogelexcursie organiseren wij op 11 juni een lezing over vlinders en libellen. De lezing wordt gehouden door ecoloog Kars Veling van de Vlinderstichting, een autoriteit op dit vakgebied en een goede verteller. We gaan de Bollenstreek bekijken door de ogen van vlinders en libellen. Als we weten wat zij nodig hebben, kunnen we ze beter beschermen. Ook in je eigen tuin of zelfs op je balkon kun je vlinders helpen.

ANLV Geestgrond telt al 25 jaar bollenvogels (en sinds 3 jaar ook weidevogels) en stimuleert agrariërs tot het nemen van maatregelen om dit aantal op peil te houden. Op beide manieren wordt een steentje bijgedragen aan het verhogen van de biodiversiteit.

De lezing is op dinsdag 11 juni in De Willemshoeve, Jacoba van Beierenlaan 132B te Voorhout. We starten om 20.00 uur en de toegang is gratis. U kunt u voor de lezing aanmelden op info@anlvgeestgrond.nl.

Icarusblauwtje op kattenstaart. Foto: Kars Veling

2024-06-04T11:31:07+02:00 ANLV Geestgrond, uitgelicht|